blog col top

Nieuws uit Netwerkland

Meld je nu aan voor de bijeenkomsten van Netwerkpassie! Op prachtige locaties in heel Nederland creëer je nieuwe contacten, kennis en ontspanning voor een minimale investering.

Ik organiseer nu alweer 3 jaar netwerkbijeenkomsten! Het doel van de bijeenkomsten is om ondernemers bij elkaar te brengen en iets bij te brengen van een bepaald thema! De netwerkbijeenkomsten die ik organiseer hebben wisselende thema’s. Netwerken met iets extra’s, dat is waar het om draait! De bijeenkomsten worden door het hele land georganiseerd ! Rondom het thema van de bijeenkomst zijn er één of meerdere korte presentaties van experts in hun vakgebied. Na de presentaties is er voldoende tijd om nader kennis te maken met elkaar en de sprekers.

Met vriendelijke groet,

kevin
blog col bottom

Facebook webshop maken met iDeal en mrCash

  • home
  •  

Facebook is zoals jullie wellicht weten een ideaal kanaal om in contact te komen en te blijven met je doelgroep. Je kunt verkeer naar je blog of website creëren en echt in gesprek gaan. Het aanmaken van een bedrijfspagina is zo gedaan, maar hoe maak je er nu een webwinkel in met aanbiedingen speciaal voor je ‘likers’? Wanneer je klanten laat betalen met Paypal zijn er veel mogelijkheden, maar nu kan het ook heel eenvoudig met iDEAL (en MisterCash)!

Hoe je zo’n shop zelf maakt leer ik je in mijn online stap-voor-stap programma!

Hierbij laat ik je zien:

  • wat belangrijk is bij de keuze van het product dat je aan gaat bieden
  • wanneer kies je voor paypal en wanneer voor iDEAL
  • een plan maakt om de aanbiedingen actueel te houden
  • je succesvol de andere media in kunt zetten om meer likes te krijgen

Aan de hand van voorbeelden die ik zelf heb toegepast bij mijn pagina’s leer ik je deze in te zetten in je eigen situatie. Wil jij dat ook? Bestel dan nu de cursus!

facebook webshop

In deze cursus leer je hoe je een klein assortiment in kan zetten voor directe verkoop op Facebook. Om de bestelling te plaatsen blijf je op Facebook, je wordt dus niet verwezen naar een andere site om de betaling te doen.

Bestel de cursus nu en ga direct aan de slag! http://www.marloescollins.nl/product/facebook-webshop-maken-met-ideal-en-mistercash/

terug naar nieuws