header info

Wat kan u voor iemand anders betekenen? Welk probleem kunt u oplossen? Dat is waar het om draait bij de netwerkbijeenkomsten van Netwerk Passie. Niet kaartjes verzamelen, maar echt contact maken. Op de netwerkbijeenkomsten kunt u bovendien luisteren naar lezingen rondom een bepaald thema.

Kijk voor de eerstvolgende bijeenkomst bij de agenda.
Of blijf op de hoogte via Twitter @NetwerkPassie en nu ook op Facebook Netwerkpassie.  

Samenwerken aan succes

Netwerk Passie brengt ondernemers samen. Bij Netwerk Passie gaat het er niet om wat je kunt ‘halen’ bij de bijeenkomsten, ‘brengen’ staat voorop! Wat maakt jou en je bedrijf speciaal, dat willen we graag weten! Bij het voorstel rondje horen we graag je verhaal.

Dat maakt het netwerken na afloop van de presentaties ook eenvoudig, je weet bij wie je moet zijn om even na te praten.

Bijeenkomsten

De netwerkbijeenkomsten die Netwerk Passie organiseert hebben wisselende thema’s. Netwerken met iets extra’s, dat is waar het om draait! Rondom het thema van de bijeenkomst zijn er één of meerdere korte presentaties van experts in hun vakgebied. Na de presentaties is er voldoende tijd om nader kennis te maken met elkaar en de sprekers.

GoodieBag

Na afloop van elke bijeenkomst wordt er een GoodieBag uitgedeeld aan de aanwezige gasten. Je kunt ook gratis meedoen! Laat ook weten wat je doet door bijvoorbeeld je product, brochure, flyer, visitekaartje of sample aan te bieden voor de GoodieBag.

Verhoog je attentiewaarde van de bijeenkomst en laat indruk achter!

Kan je zelf niet bij de bijeenkomst zijn, maar heb je wel een leuk item voor in de GoodieBag? Neem dan even contact op met ons

footer 619
header eerstkomende events