blog col top

Nieuws uit Netwerkland

Meld je nu aan voor de bijeenkomsten van Netwerkpassie! Op prachtige locaties in heel Nederland creëer je nieuwe contacten, kennis en ontspanning voor een minimale investering.

Ik organiseer nu alweer 3 jaar netwerkbijeenkomsten! Het doel van de bijeenkomsten is om ondernemers bij elkaar te brengen en iets bij te brengen van een bepaald thema! De netwerkbijeenkomsten die ik organiseer hebben wisselende thema’s. Netwerken met iets extra’s, dat is waar het om draait! De bijeenkomsten worden door het hele land georganiseerd ! Rondom het thema van de bijeenkomst zijn er één of meerdere korte presentaties van experts in hun vakgebied. Na de presentaties is er voldoende tijd om nader kennis te maken met elkaar en de sprekers.

Met vriendelijke groet,

kevin
blog col bottom

Kom ook langs bij de Webshop Meeting Noord Nederland

  • home
  •  

Orangeonline en Everlake en Netwerkpassie bundelen de krachten en organiseren een webshopmeeting bij de Kvk in Leeuwarden.
Tijdens deze unieke bijeenkomst ontmoet je andere webwinkeliers uit Friesland,Groningen en Drenthe. Door gebruik te maken van elkaars kennis, ervaring en netwerk kunnen we enorm veel bereiken in het Noorden.

Tevens zal er een spreker uit de branche vertellen over zijn/haar bedrijf.

Meer informatie over de webshopmeeting van 26 september surf dan snel naar www.webshopmeeting.nl

Aanmelden en meer info:
Dirk Jan Pheifer 0515-712085 dj.pheifer@everlake.nl of www.everlake.nl
Kevin Rijnsdorp 06-52638165 info@netwerkpassie.nl of www.netwerkpassie.nl
Oeds Hiemstra 0511-477477 oeds@orangeonline.nl of www.orangeonline.nl

terug naar nieuws