blog col top

Nieuws uit Netwerkland

Meld je nu aan voor de bijeenkomsten van Netwerkpassie! Op prachtige locaties in heel Nederland creëer je nieuwe contacten, kennis en ontspanning voor een minimale investering.

Ik organiseer nu alweer 3 jaar netwerkbijeenkomsten! Het doel van de bijeenkomsten is om ondernemers bij elkaar te brengen en iets bij te brengen van een bepaald thema! De netwerkbijeenkomsten die ik organiseer hebben wisselende thema’s. Netwerken met iets extra’s, dat is waar het om draait! De bijeenkomsten worden door het hele land georganiseerd ! Rondom het thema van de bijeenkomst zijn er één of meerdere korte presentaties van experts in hun vakgebied. Na de presentaties is er voldoende tijd om nader kennis te maken met elkaar en de sprekers.

Met vriendelijke groet,

kevin
blog col bottom

Netwerkpassie en "Vergaderen a la Carte" gaan samenwerking aan

  • home
  •  

En dat resulteert in een bijeenkomst op 17 oktober 2013 aanstaande.Het Netwerk Gilde is een netwerk voor specialisten in netwerken.

Op een van deze bijeenkomsten hebben Netwerkpassie en Vergaderen a la Carte besloten om de krachten te bundelen. Het eerste wapenfeit is een bijeenkomst op 17 oktober aanstaande. Meer informatie over deze bijeenkomst check onze agenda.


vag

terug naar nieuws