blog col top

Nieuws uit Netwerkland

Meld je nu aan voor de bijeenkomsten van Netwerkpassie! Op prachtige locaties in heel Nederland creëer je nieuwe contacten, kennis en ontspanning voor een minimale investering.

Ik organiseer nu alweer 3 jaar netwerkbijeenkomsten! Het doel van de bijeenkomsten is om ondernemers bij elkaar te brengen en iets bij te brengen van een bepaald thema! De netwerkbijeenkomsten die ik organiseer hebben wisselende thema’s. Netwerken met iets extra’s, dat is waar het om draait! De bijeenkomsten worden door het hele land georganiseerd ! Rondom het thema van de bijeenkomst zijn er één of meerdere korte presentaties van experts in hun vakgebied. Na de presentaties is er voldoende tijd om nader kennis te maken met elkaar en de sprekers.

Met vriendelijke groet,

kevin
blog col bottom

Uitgelicht: Netwerkpassie slaat de handen ineen met IndeMedia.nu

Uitgelicht: Netwerkpassie slaat de handen ineen met IndeMedia.nu

IndeMedia.nu: een jong bureau met een berg ervaring op het gebied van free publicity, joint promotions en social media. Dankzij onze persoonlijke connecties met sleutelfiguren binnen de media weten wij journalisten te overtuigen om over uw product te schrijven. Daarnaast laten wij uw product schitteren in een verrassende joint promotion en werken wij nog even door voor een paar extra likes op uw fanpagina.

Kom ook langs bij de Webshop Meeting Noord Nederland

Kom ook langs bij de Webshop Meeting Noord Nederland

Orangeonline en Everlake en Netwerkpassie bundelen de krachten en organiseren een webshopmeeting bij de Kvk in Leeuwarden. Tijdens deze unieke bijeenkomst ontmoet je andere webwinkeliers uit Friesland,Groningen en Drenthe. Door gebruik te maken van elkaars kennis, ervaring en netwerk kunnen we enorm veel bereiken in het Noorden.

Netwerkpassie en "Vergaderen a la Carte" gaan samenwerking aan

Netwerkpassie  en 'Vergaderen a la Carte' gaan samenwerking aan

En dat resulteert in een bijeenkomst op 17 oktober 2013 aanstaande. Het Netwerk Gilde is een netwerk voor specialisten in netwerken. Op een van deze bijeenkomsten hebben Netwerkpassie en Vergaderen a la Carte besloten om de krachten te bundelen. Het eerste wapenfeit is een bijeenkomst op 17 oktober aanstaande. Meer informatie over deze bijeenkomst check onze agenda.

Facebook webshop maken met iDeal en mrCash

Facebook webshop maken met iDeal en mrCash

Facebook is zoals jullie wellicht weten een ideaal kanaal om in contact te komen en te blijven met je doelgroep. Je kunt verkeer naar je blog of website creëren en echt in gesprek gaan. Het aanmaken van een bedrijfspagina is zo gedaan, maar hoe maak je er nu een webwinkel in met aanbiedingen speciaal voor je 'likers'? Wanneer je klanten laat betalen met Paypal zijn er veel mogelijkheden, maar nu kan het ook heel eenvoudig met iDEAL (en MisterCash)! De shop kan je zelf maken.